Vegan sushi

Dit is gemakkelijk klaar te maken, lekker en ook mooi!

Voor degenen die van een beetje zeesmaak houden, pel twee tomaten, haal de pitjes eruit, snijd in partjes en marineer ze gedurende een nacht in lichte sojasaus met wat algen en sesamzaadjes.

fb_img_1485313183991

Kook sushirijst zoals vermeld op de verpakking en laat afkoelen.

Schil een stuk komkommer en een wortel en snijd ze in lange slierten.

Schil een avocado, haal de pit eruit en snijd in partjes.

fb_img_1485313188290

Schik nu alles op een vel nori op een bamboematje en rol voorzichtig tot suchi.

fb_img_1485313192690

Laat de rollen nog wat afkoelen in de koelkast vooraleer je ze snijd.

Dien op met sojasaus, ingelegde gember en wasabi.

2017-01-29-15-16-04

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s