Gewokte groenten met noedels en tofoe massala

Snijd ui, look, gember, rode pepertjes, prei, wortelen in fijne reepjes, de zoete aardappel in blokjes. Laat de tofoe uitlekken, snijd hem in schijfjes van 1 cm dik, marineer in massalasaus en laat even staan.

Smelt geraffineerde kokosolie in een wokpan en bak de groenten op hoog vuur. Voeg wat zachte sojasaus en champignonsaus toe, eventueel wat water en zet het vuur zachter, dek af en laat verder stoven tot de groenten beetgaar zijn. Kook ondertussen de rijstnoedels zoals vermeld op de verpakking.

Bak de tofoeschijfjes in olie op hoog vuur tot de buitenkant een krokant korstje krijgt.

20170215_191822

Serveer in een diep bord, noedels, groenten, tofoeschijfjes, wat gehakte pinda- of cashewnoten en paar blaadjes koriander.

20170215_193926

Ingrediënten:

  • ui
  • look
  • gember
  • rode pepertjes
  • prei
  • wortelen
  • zoete aardappel
  • tofoe
  • zachte sojasaus
  • Champignonsaus
  • tikka massalasaus
  • rijstnoedels
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s